TEC IT

Terug naar het overzicht
cross
What it's about

De uitdaging

De uitdaging
TEC IT is een oranje bende, een equipe met frisse, dynamische IT consultants aan boord. Samen willen het IT landschap in België veroveren door de juiste consultant aan het juiste project te matchen.

Om ons team nog sneller te laten groeien, zoeken we een Kickass Hardcore Sales Hero! Klaar om jouw stempel te drukken, onze business unit mee vorm te geven en aan de kar te trekken?!

Waarin zul jij je kunnen uitleven?
Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten en volg je de uitvoering van de opdrachten bij de klanten op. In een eerste fase zal je voornamelijk instaan voor de prospectie en de opbouw van een eigen klantenportefeuille in de regio Oost-Vlaanderen.

Naarmate de klantenportefeuille groeit, zal de opvolging van personeel, projecten en opdrachten ook tot je takenpakket gaan behoren. Hierbij zal je worden bijgestaan door collega's die instaan voor de personeelsplanning, HR, preventiebeleid, enz..

WHAT WE EXPECT

Jouw geweldige kwaliteiten

Your sales talent

Je ben een sales-gedreven doorzetter, het ontbreekt je niet aan zin voor initiatief en je hands-on mentaliteit is een uitgesproken sterkte.

Your leadership talent

Je beschikt over de nodige management skills en leidinggevende vaardigheden die van pas komen om je medewerkers te motiveren. Je bent een echte entrepreneur die samen met je team een eigen filiaal succesvol uitbouwt.

Your expertise

Ervaring in een dienstverlenende sector zoals outsourcing, werving en selectie of detachering is een pluspunt alsook ervaring met IT medewerkers.

Tec IT180_W
arc
cross
Tec IT181_W
We soigneren onze IT champions

What we offer

  • Een uitdagende en aantrekkelijke sales functie in een sterk groeiende organisatie;
  • Een competitief salaris aangevuld met bedrijfswagen en aantrekkelijke bonusregeling;
  • Een functie in een teamgerichte no-nonsens omgeving met tal van opleidingsmogelijkheden.
  • Tec Alliance Academy boordenvol sales coaching, opleidingen en workshops.
  • En ontspanning! Een frisse pint na het werk, een lunch met de collega’s, een gidstour in Brugge, een avondje pool biljart, een avond naar de film met het gezin, samen naar een conferentie … Het kan allemaal!
cross
Tec IT059_W
Tec IT062_W
Tec IT063_P
Tec IT043_W

Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Laat hier jouw gegevens achter, dan contacteren we je binnenkort.

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van de sollicitatie.

Benieuwd naar
jouw collega’s?

Siemensmobility
Elaut
Tec IT180_W
Tec IT004_W
Tec IT120_W
Tec IT009_W
’t is hier goed!

TEC IT is voor ons een betrouwbare sourcing partner. Voor zowel jonge ICT profielen als voor de meer specifieke kennis haalden ze reeds meermaals de juiste expertise binnen.

Johan Vanhoutte
Siemens Mobility NV, Project Delivery Manager
’t is hier goed!

TEC IT was voor Elaut de ideale partner in het zoeken naar een ontwikkelaar met passie voor C++, die past in onze bedrijfscultuur en zich snel thuis voelt in een kleine equipe.

Joeri Hofman
Elaut NV, Research & Development
’t is hier goed!

Ik ben gestart bij TEC IT vanwege de diversiteit aan werkmogelijkheden en ben gebleven door hun persoonlijke aanpak met ons als consultants.

Amaury D'Haene
Proximus, Junior ETL Developer
’t is hier goed!

De succesformule binnen TEC IT wordt gemaakt door people management, professionalisme en goede begeleiding. Als junior Java developer kreeg ik bij TEC IT de nodige opleiding, begeleiding en de perfecte eerste uitdaging. Eén van de grootste troeven van TEC IT is de familiale en gezellige sfeer tussen de collega's.

Ward Pauwels
Sofico, Junior Java Developer
’t is hier goed!

Bij TEC IT ben je geen nummer maar een echte collega. Je krijgt hier de nodige flexibiliteit aangeboden met betrekking tot de klant: opleidingen en andere voordelen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Nick Van Rompuy
Siemens, System Engineer
’t is hier goed!

Al meer dan 15 jaar is TEC IT een trouwe partner voor mij om mijn belangen als freelancer te behartigen. Ik kijk er naar uit om er nog eens 15 jaar bij te doen.

Simon Struyve
Liantis, Senior Front-end Web & Java Developer